Mogelijkheden van Herberg de Peel

Bij Herberg de Peel kunt u terecht voor een kop koffie met gebak of een koele versnapering. Daarnaast biedt de uitgebreide menukaart een perfecte mogelijkheid om de innerlijke mens te voorzien van een heerlijke maaltijd.
Zorgeloos uw feest thuis vieren? Herberg de Peel helpt u daar graag bij. De gehele of gedeeltelijke organisatie wordt door ons verzorgd, zodat u thuis een onvergetelijk feest kunt vieren. Bekijk hier de mogelijkheden met betrekking tot de catering. Voor de gehele organisatie van uw feest kunt het beste even contact opnemen.

Naast een plek voor de reizende mens biedt Herberg de Peel ook al jarenlang een thuishaven voor de vele stamgasten die zich elk weekend weer volop vermaken in het “bruine” café. De één legt er een kaartje en een ander speelt een partijtje biljart. Ook diverse verenigingen maken dankbaar gebruik van de accommodatie.

Herberg de Peel kan opgedeeld worden in kleinere stukken zodat u ook terecht kunt voor een privé diner, familiefeest, vergadering of bijeenkomst. Voor de invulling van uw feest zijn diverse opties mogelijk. U kunt ten alle tijden uw wensen kenbaar maken, Herberg de Peel zal uw verzoek professioneel behandelen