Catering bij Herberg de Peel

Onbekommerd en zorgeloos uw feest thuis vieren, dat is wat veel mensen willen. 
Herberg de Peel helpt u daar graag bij. 
Wij kunnen u voorzien van een barbecue, tapas en warm- en koud buffet. Herberg de Peel verzorgt catering in de regio Ysselsteyn, Venray, Horst, Deurne, maar op afspraak op elke gewenst adres! 
 
De prijzen op deze website zijn per persoon.
Heeft u nog vragen of menu suggesties? Bij ons is alles mogelijk, aangezien wij op maat werken kunt u het beste even contact opnemen.
 
Koud en warm buffet
Ons heerlijke koud en warm buffet is perfect voor iedere gelegenheid. Wij bieden de mogelijkheid een combinatie te maken van diverse koude en warme gerechten zoals: koude schotel, diverse rauwkosten, keuze uit verschillende warme vleesgerechten en nog veel meer.
 
Tapas
Tapas zijn diverse verschillende hapjes die zorgen voor een smaak sensatie.
Een tapas buffet is geschikt voor een avondje met vrienden, bruiloften en partijen en natuurlijk ook ideaal voor tijdens de feestdagen. Een afwisseling van warme en koude hapjes, diverse vlees en visgerechten en natuurlijk mogen de olijven, peppersweets en tapenade niet ontbreken.
 
Barbecue
Een barbecue organiseren? Neem contact op met Herberg de Peel voor de mogelijkheden of bekijk ze hier.
De barbecue, borden en bestek, verschillende soorten vlees, lekkere verse salades, diverse sauzen, stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.
Kortom.. Alle benodigdheden voor een barbecue worden door ons geregeld.